sursa foto:  stiripesurse.ro

Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Raed Arafat: Aștept ieșirile dvs. publice în care, cu aplomb egal, să spuneți că vă opuneți desfășurării alegerilor în 6 decembrie

Reacție dură a social-democratului Liviu Pleșoianu, după ce secretarul de stat Raed Arafat, șef DSU, a declarat, luni, că organizarea de sărbători religioase este permisă doar persoanelor care au domiciliu sau reședință în locul unde se desfășoară evenimentul!

Așadar, la racla cu moaștele Sfintei Parascheva vor avea voie să meargă doar ieșenii. În replică, Liviu Pleșoianu i-a transmis lui Arafat că așteaptă să procedeze la fel și la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Aștept, domnule Arafat, ieșirile dvs. publice în care, cu aplomb egal, să spuneți că vă opuneți desfășurării alegerilor în 6 decembrie. Am așteptat și înainte de locale… Pelerinajul la urne e ok, pentru că „votul este sfânt”, așa e!? Când Sanctitățile Lor Iohannis și Orban emit enciclica electorală, să se închine toți românii! Corect, domnule Arafat?”, este mesajul lui Pleșoianu.

Ce a declarat Arafat

Organizarea de sărbători religioase este permisă doar cu participarea persoanelor care au domiciliu sau reședință în locul unde se desfășoară evenimentul. Riscul major nu e doar participarea, e pe durata transportului spre localitate sau înapoi acasă. Dacă se stă în autobuz ore întregi, e suficientă o persoană infectată ca să îi infecteze pe toți. Sărbătorile religioase se fac, dar participanți sunt doar cei care au reședința sau domiciliului în localitatea respectivă.

Persoanele alese la alegerile locale să poată depune jurământul oficial fără prezență fizică, ci online, dacă sunt în izolare sau carantină”, a spus Raed Arafat.

Vezi și

Ce salariu are acum Klaus Iohannis: Documentul a fost făcut public la 30 septembrie

Veste mare! Toți utilizatorii acestui gigant vor beneficia de noul serviciu

Document. Cel mai așteptat proiect al lui Marcel Vela este gata! Ordonanța de Urgență privind înființarea Poliției Animalelor a primit avizele necesare

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare