sursa foto:  hotnews.ro

Liviu Pop intră la rupere! Acuzații uluitoare la adresa lui Klaus Iohannis

Ministerul Educaţiei e condus de baronii manualelor, din 2011. a declarat la Digi 24 fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop, care a vorbit despre şpăgile indirecte şi directe care se dau şi de care ştiu şi DNA, şi preşedintele, precum şi despre faptul că ”în zona manualelor şi a auxiliarelor, tentaculele baronilor sunt bine infiltrate”, conform News.ro.

În 2017, atunci când a deţinut portofoliul Educaţiei, Liviu Pop a decis ca toate cărţile să fie tipărite de editura Didactică. Susţinea, atunci, că aşa ar opri mafia manualelor. Volumele rezultate în urma acestei decizii au fost pline de greşeli şi au fost retipărite.

”Ştiu doar de baronii manualelor din Ministerul Educaţiei. Dacă vreţi, facem emisiuni în direct despre şpăgile indirecte şi directe care se dau şi de care şi DNA ştie, şi preşedintele statului ştie”, a declarat Pop la Digi 24.

”Ministerul Educaţiei nu e condus de PSD, e condus de baronii manualelor, din 2011. Noi ne-am perindat pe acolo câte şase luni, cinci luni”, a continuat el.

Întrebat dacă guvernările stau şi se uită la mafie, fostul ministru a răspuns: ”În zona manualelor şi a auxiliarelor, tentaculele baronilor sunt bine infiltrate. Ştie şi preşedintele”.

Fostul ministru al Educaţiei a susţinut că toţi premierii ăi totşi miniştrii Educaţiei ştiu această situaţie.

”Ne luptăm cu ei, ne luptăm în continuare. E o luptă continuă”, a afirmat Liviu Pop..

El a admis că unii premieri stau şi asistă neputincioşi la o mafie dintr-un minister, oricare ar fi el.

Solicitat să precizeze dacă şi Viorica Dăncilă este un astfel de premier, Pop a evitat un răspuns: ”Nu fac eu clasamente acum, mai ales în timpul campaniei electorale”.

Sorina Matei o dă în vileag pe Laura Codruța Kovesi! Mesajul primit de la fosta șefă DNA

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare