sursa foto:  aktual24.ro

Lovitură de teatru! Liviu Dragnea, atacat din INTERIOR! „Nu se poate!”

Răsturnare de situație! Președintele Partidului Social Democrat și al Camerei Deputaților este atacat din interior. Primarul Iașiului, Mihai Chirica, anunță că excluderea sa din partid este comandată de la centru și că nu este posibilă, din punct de vedere juridic.

Acuzat în PSD pentru susținerea arătată lui Mihai Tudose, Chirica a ținut să-i transmită un mesaj tranșant lui Dragnea: „Hai să guvernăm, nu să aducem toți membrii de partid la guvernare!”, potrivit Știripesurse.ro.

„Sigur, și organizația județeană, în mare parte a ei, împărtășește ceea ce a spus și organizația municipală, și anume ca noi să nu fim excluși din PSD.

Acum, nu trebuie privit că există un război pe care trebuie să-l câștige o anumită tabără. Eu cred că lucrurile vor intra într-o stare de normalitate, dacă de la centru nu se mai aduc tot felul de idei, conform cărora anumiți oameni trebuie dați afară din partid. Eu cred că, dacă cei de la centru nu se mai implică, vom putea noi, aici, pe plan local, să ne calmăm, să se calmeze spiritele și să mergem înainte, în interesul românilor.

Lucrul pe care-l vor membrii de partid și primarii este ca noi să guvernăm, să ducem la îndeplinire programul de guvernare. O bună parte dintre români și-au pus toată încrederea în PSD și nu putem să-i dezamăgim”, a declarat Mihai Chirica, pentru STIRIPESURSE.RO.

Chirica arată că nu avea niciun motiv să-l susțină pe Tudose, în afara faptului că își dorea stabilitate guvernamentală.

„Eu mi-am exprimat public susținerea pentru domnul Tudose, nu pentru că îmi este foarte simpatic ca persoană. Eu știu foarte bine că domnul Tudose i-a băgat în cap lui Dragnea că eu sunt agent acoperit, știu că în guvernarea Tudose zona de nord-vest nu beneficia de investiții pe măsură, doar de niște desene pe hârtie. Aveam toate motivele să nu-l mai doresc pe domnul Tudose la Guvern, dar, în condițiile în care din șase în șase luni ne schimbăm Guvernul, prima dată cu Grindeanu, că este cu serviciile, apoi cu Tudose, că e dintr-o zonă asemănătoare, iar tu nu-ți asumi niciodată responsabilitatea ca lider de partid, eu cred că asta reprezintă o problemă și nu instabilitate își doresc românii.

Eu zic așa: „Hai să guvernăm, nu să aducem toți membrii de partid la guvernare!”, a mai precizat Chirica.

Mihai Chirica arată că nu poate fi exclus din PSD, pentru că este nevoie de acordul filialei din care face parte.

„Din punct de vedere juridic, nu se poate, pentru că excluderea unui membru de partid trebuie să o facă organizația din care face parte. Din punct de vedere moral, eu cred că-s mai social-democrat decât domnul Dragnea, atât în ceea ce privește România, cât și în ceea ce privește viziunea europeană”, a conchis Chirica.

Vezi și ATENȚIE! NU o să mai bei NICIODATĂ apă de la robinet, după ce o să vezi aceste IMAGINI

EXCLUSIV! Ce funcție și-ar dori acum Rovana Plumb, actualul ministru al Fondurilor Europene

SURPRIZĂ! Ce pensie GRASĂ are Gabriel Oprea – I-a crescut de ZECE ORI într-un an

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare