sursa foto:  romaniatv.net

Lovitură dură pentru justiție! Interlopul și-a făcut bagajele

Interlopul, Bebino, care a fost căsăpit după ce a încercat să îi taie beregata unui rival, se pregăteşte să părăsească ţara şi să îi lase cu ochii în soare pe procurorii care l-au acuzat de tentativă de omor.

Imediat după ce a fost eliberat din arest şi trimis acasă, pentru a-şi linge rănile, interlopul măcelărit de membrii grupării Cocalarilor a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti, în care a solicitat ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara. Marius Alecu, alias Bebino sau King Kong din Berceni, a încercat iniţial la Tribunal, însă, cum această instanţă i-a respins cererea, a contestat-o.

“Respinge cererea formulată de petentul-condamnat Alecu Marius Emil, privind încetarea obligaţiei de a nu păsări teritoriul României, fără acordul instanţei, stabilită prin Sentinţa penală nr. 647/24.03.2017, pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală, definitivă prin Decizia penală nr. 1443/24.10.2017, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti- Secţia I Penală, ca neîntemeiată. În baza art. 276 alin. 1 C. proc. pen., obligă pe petent la plata sumei de 150 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat”, a decis Tribunalul Bucureşti, în urmă cu o lună. Dacă judecătorii de la Curtea de Apel îi vor admite cererea, Bebino va putea părăsi imediat ţara şi, cel mai probabil, le va trimite nişte cărţi poştale cu plaje însorite procurorilor care îl cercetează în prezent pentru că a încercat să ucidă un alt interlop.

Considerat un traficant de droguri extrem de periculos, lider al grupării Sportivilor, Bebino a fost lăsat în libertate de judecători, primind, în 2017, doi ani şi jumătate, cu suspendare, deşi faptele comise erau extrem de grave: trafic de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat, a arătat spynews.

Vezi și

A apărut lista remanierii! Cine sunt miniștrii care ar putea fi executați? Out din Guvernul Orban?

Semnalul de alarmă a fost tras! Ce se întâmplă cu polițele RCA

EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare