sursa foto:  expressdebanat.ro

Lovitură grea pentru “Regele maneliştilor”: A fost condamnat la închisoare cu executare- Decizia este definitivă

Lovitură uriașă pentru “Regele maneliştilor”. Acesta a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce gruparea sa de contrabandişti a produs o pagubă de 1,25 de milioane de euro. Decizia este una definitivă.

Paul Iova, cunoscut ca “Regele maneliştilor” a fost condamnat la 1.479 de zile de închisoare cu executare pentru constituire de grup infracţional organizat şi contrabandă, fiind trimis în judecată în anul 2014 de procurorii DIICOT Suceava.

„Regele
maneliştilor” a fost condamnat la 1.479 de zile de închisoare după ce gruparea
sa de contrabandişti a produs o pagubă de 1,25 de milioane de euro

Procurorii au estimat paguba din dosar la nu mai puţin de 1,25 de milioane de euro, potrivit adevărul.ro.

Acesta a fost trimis în judecată pentru „constituirea unui grup infracţional organizat, „contrabandă”, constând în aceea că de la mijlocul lunii septembrie 2010 prin acte materiale repetate, în realizarea unei rezoluţii infracţionale unice a desfăşurat activităţi de contrabandă cu ţigări de provenienţă extracomunitară, prin preluarea, deţinerea, transportul, depozitarea şi vânzarea ţigărielor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă. Este vorba despre aceeaşi cantitate de aproximativ 1.200 de baxuri de ţigări, de diferite mărci, preluate de la Ioan Sava – Căsuţă şi acoliţii acestuia.
Vezi și Totul se schimbă de la 1 iunie: Ce trebuie să știe toți șoferii

DEZORDINE în viața lui Mircea Negulescu! Ce lovitură a primit „Portocală”, după excluderea din magistratură

EXCLUSIV! Generalul Pahonțu, coleg de liceu și apropiat de un lider PSD

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare