sursa foto:  http://epochtimes-romania.com

Lovitură în plin pentru Klaus Iohannis! Candidatul care i-ar putea da decisiva în lupta pentru prezidențiale

Bursa zvonurilor aduce un nou nume în lupta pentru prezidențiale! Acesta i-ar putea pune serioase probleme lui Klaus Iohannis.

Actorul Mircea Diaconu, fost europarlamentar independent și fost senator PNL este la un pas să își anunțe o candidatură la Președinția României, anunță Știripesurse.ro.

Surse din zona Pro România susțin că partidul condus de Victor Ponta ar putea avansa o candidatură care să rupă destul electorat de stânga și care să poziționeze partidul destul de bine în vedere anegocierilor aprinse și dure care vor urma.

Informațiile nu au rămas doar la nivel de zvon. Mircea Diaconu a transmis un mail destul de interesant redacției STIRIPESUSRSE.RO, mail care susține temeinic informațiile aflate în cursul ultimelor zile de reporterii STIRIPESURSE.RO

”E sfârsit de săptămână și simt nevoia să vă mărturisesc ceva.

Tot ce am făcut până acum în viața mea civico-politică, de la Revoluția din Decembrie 1989, de la constituirea Alianței Civice în ’90 și până la candidatura, ca independent, la Parlamentul European, a pornit din convingerea că am datoria, ca orice alt cetățean, de a lua atitudine față de ceea ce se întâmplă. Suntem, cu precădere în ultima vreme, martori ai unui lung șir de nedreptăți care au loc în România.

Așa că aleg, încă o dată, să mă implic. Cum?

Vă povestesc duminică, 25 august, ora 16:00, în cadrul unei conferințe de presă pe care o voi susține pe treptele Ateneului Român, din București.

Al dvs.,

Mircea Diaconu”, se spune în mesajul transmis redacției.

Surse din Pro România susțin că ar fi un candidat capabil să reprezinte cu succes partidul, dar să și convingă și alte partide să susțină această candidatură.

Reamintim că PSD și-a lansat azi oficial candidatul în cadrul Congresului extraordinar de la Palatul Parlamentului în persoana președintelui partidului, premierul Viorica Dăncilă.

În același timp ALDE care a anunțat candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu este la un pas să plece din Coaliția la guvernare și să facă într-un prim pas o alianță electorală cu Pro România.

Intrarea în cursă a lui Mircea Diaconu trebuie văzută și calculată în acest context. Rămâne de de văzut ce vor spune calculele politice și cum se aranjează astrele politicii românești.

Vezi și

SURSE Șoc total! Nu ar exista nicio înregistrare în cazul de la Caracal!

Anunț important pentru toți românii! Iată cum se obțin aceste adeverințe

Vești bune pentru pensionari- De ce veți avea parte

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare