sursa foto:  adevarul.ro

Lovitură pentru Anamaria Prodan! Fiscul o somează

Lovitură pentru Anamaria Prodan! Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) o somează pe sexy-impresară!

Începând cu luna octombrie a anului 2017, firma Anamariei Prodan este somată de Fisc să-și plătească datoriile. Asociatul Anamariei este chiar soțul său, Laurențiu Reghecampf.

Firma în cauză se numește Reghe Building SRL și activează în domeniul imobiliar. La 11 octombrie 2017, a primit de la Administrația Sector 2 a Finanțelor Publice-Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice un anunț colectiv.

„În temeiul art. 47 alin. (4) și (5) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în documentul în care se află și numele firmei „Reghe Building SRL”, anunță stirilekanald.ro.

Conform datelor de la Registrul Comerțului, datoriile firmei, la finalul lui 2016, erau de aproximativ 1,3 milioane de lei.

Vezi și Un cunoscut doctor aruncă bomba! Fluturașul de salariu care le pică greu contestatarilor – Olguța Vasilescu a viralizat postarea

Surpriză de proporții! Cine se va ocupa de plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă! Rolul lui Hordniceanu

De ce i-a făcut de fapt Ludovic Orban plângere penală Vioricăi Dăncilă – planul din spatele ușilor închise! Ce va urma pentru cariera lui politică

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare