sursa foto:  expresspress.ro

Ludovic Orban anunță că încă un ministru USR-PLUS va fi demis! ‘Trebuie să știe’

Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a lăsat de înțeles, sâmbătă, că încă un ministru USR-PLUS va părăsi Guvernului.

Potrivit lui Ludovic Orban, toți miniștrii care își atacă premierul vor avea soarta lui Vlad Voiculescu.

După ce Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a numit pe șeful Guvernului „zombie politic”.

Acum, Ludovic Orban lasă de înțeles că e doar o chestiune de timp până ce Cătălin Drulă va fi înlocuit.

Vezi și După ce l-a demis pe Vlad Voiculescu, Florin Cîțu mai vrea să execute un ministru USR-PLUS (surse)

Așteptăm să se termine exercițiul acesta de supărare, de orgolii și să fie desemnat un ministru de la USR PLUS care să pună în practică toate obiectivele stabilite prin programul de guvernare.

Orice ministru să știe că, înainte de a-și ataca premierul trebuie să își scrie demisia. Dacă nu și-a scris demisia, trebuie să știe că va pleca acasă exact cum a plecat Voiculescu.

În nicio țară democratică din lumea asta niciun ministru nu-și permite să atace premierul. Premierul e cel care conduce guvernul, ca atare, dacă ataci premierul înseamnă că nu mai ai ce să cauți în guvernul respectiv.

Avertizez miniștrii că nu e o chestiune de moft, e obligația premierului de a revoca din funcție orice ministru care atacă premierul. Dacă cineva din guvern vrea să dea declarații critice la adresa premierului întâi să scrie demisia, apoi să dea declarații critice.

Nu e o competiție între PNL, USR PLUS, UDMR, grupul minorităților, e o înțelegere pentru guvernarea țării. Nu e un campionat de orgolii între oameni care suferă de vedetism. E vorba de o răspundere uriașă pe umerii noștri.

Orice ministru să știe că, în momentul în care a dat declarații contra premierului trebuie să aibă bagajele făcute”, a afirmat, într-o conferință de presă, Ludovic Orban.

Vezi și EXCLUSIV ‘Epoleții’ din jurul lui Vlad Voiculescu! Conexiuni la vârful Ministerului de Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare