sursa foto:  jurnalistii.ro

Ludovic Orban detonează bomba! Avertisment dur din partea liderului PNL

Liderul PNL detonează bomba! Ludovic Orban aduce acuzații grave actualei guvernări și susține că Executivul a băgat țara în faliment

Avertismentul vine de la șeful PNL, Ludovic Orban, care susţine că „falimentul” guvernării PSD-ALDE este „tot mai evident”, iar „nota de plată” va fi plătită de români. El afirmă că România are cea mai mare inflaţie din Europa şi cel mai mare deficit bugetar.

„Vasilica Viorica poate să se ‘laude’ că ne-a adus pe primul loc în Europa în multe clasamente. Avem cea mai mare inflaţie din Europa, aproximativ 4%. Suntem în fruntea clasamentului şi la deficitul bugetar, cu 1,7% din PIB. Conducem şi la deficitul comercial, cu peste 15 miliarde de EURO pe 2018 şi cu o creştere de 30% pe primele 5 luni ale anului 2019, comparativ cu primele 5 luni din 2018. Suntem în vârful topului şi la preţul cu care cumpărăm gazul din Rusia. Încă vreo câteva astfel de clasări pe locul 1 şi ne scot de tot din… clasament. Falimentul guvernării PSD-ALDE este tot mai evident. Din păcate, nota de plată pentru toate inepţiile PSD în economie o vom plăti noi, românii”, a scris Orban pe o rețea de socializare.

Citește și:

Informații bombă- Va fi dezastru pentru români:’Nu sunt bani nici macar pentru cheltuieli curente.’

Vești mari pentru românii care pleacă în vacanță! A apărut un nou tip de asigurare

EXCLUSIV După ce s-a înfruptat din banul public, afacerile lui Dan Barna s-au prăbușit!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare