Ludovic Orban: ‘Eliberarea Vrancei de sub domnia Oprişan, un pas important’

Social-democratul Marian Oprişan a pierdut şefia Consiliului Judeţean Vrancea în favoarea liberalului Cătălin Toma.

Senatorul PNL de Vrancea, Cătălin Toma, a anunţat luni dimineaţă că în urma centralizării a 95 la sută din voturile exprimate poate declara că a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean, deţinută în ultimii zeci de ani de social democratul Marian Oprişan.

După ce duminică seară, la închiderea urnelor, senatorul liberal Cătălin Toma a fost extrem de rezervat în declaraţii, refuzând să facă pronosticuri, luni dimineaţă, el a anunţat că a reuşit să câştige şefia Consiliului Judeţean Vrancea.

În urma centralizării a 95% din voturile exprimate, pot afirma că am reuşit cu ajutorul dumneavoastră să câştig preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea.

Majoritatea secţiilor rămase de numărat sunt din municipiu, acolo unde focşănenii şi echipa PNL condusă de Ion Ştefan au fost fantastici, oferindu-mi încrederea lor şi un scor confortabil.

Mulţumesc celor care au crezut în acest lucru şi care au participat la vot. Astăzi, la ora 14, voi reveni cu o conferinţă de presă în care voi prezenta rezultatele finale” a transmis senatorul PNL de Vrancea.

Cătălin Toma are 42 de ani, a fost primar al comunei Jariştea din 2008, timp de două mandate, iar din 2016 este senator. El a absolvit Universitatea  Bucureşti-Facultatea de Sociologie, Psihologie şi Pedagogie şi este şi  licenţiat în filologie al Facultăţii de Limbă şi Literatură Română -specializare limba franceză-Universitatea „Spiru Haret”-Bucureşti.

A fost  profesor la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu”, Odobeşti, Vrancea şi  director adjunct al Liceului Teoretic Odobeşti, Vrancea. În Senat, este secretar al Comisiei pentru Afaceri Europene şi membru în Comisia pentru administraţie publică.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, după ce PNL şi USR PLUS au obţinut victorii în mai multe municipii la alegerile locale că sunt semnale că reuşesc ”eliberarea Vrancei de sub Oprişan”, sugerând că Marian Oprişan ar fi pierdut deja preşedinţia Consiliului Judeţean, notează news.ro

Citeşte şi:

Traian Băsescu: ‘Aici nu e ca la Geoană’

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare