sursa foto:  jurnalistii.ro

Ludovic Orban își ia ‘porția de sânge’! ‘Decapitarea’ anunțată la început de săptămână

Premierul Ludovic Orban nu iartă nimic. Își duce la capăt planul anunțat recent.

Bugetul.ro a dezvăluit, sâmbătă, că premierul Orban dorește să-l înlocuiască, cu orice preț,pe șeful Casei de Pensii, Ioan Petru Căprariu, chiar dacă acesta din urmă are grave probleme de sănătate.

Vezi și EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

Luni, Ludovic Orban a afirmat că președintele CNPP va fi schimbat.

„Sunt întârziate faţă de termen (n.r. – dosarele). Cu siguranţă vom decide înlocuirea preşedintelui Casei de Pensii şi mai ales un proces de modernizare a Casei de Pensii, care este complet neadaptată secolului XXI, fiind necesară o fluidizare a procedurilor, este necesară o digitalizare şi o creştere a calităţii serviciilor către pensionari”, a afirmat Ludovic Orban.

Vezi și  Ministrul de Interne a început execuțiile! Pe cine a dat afară Marcel Vela și de ce

Solicitare urgentă către Guvernul Orban! Se cere modificarea proiectului care urcă vârsta de pensionare la 75 de ani

Anterior, Ludovic Orban l-a acuzat pe președintele Casei de Pensii că „și-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”.

„Președintele Casei de Pensii (n.r. – Ioan Petru Căprariu) și-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor. Ei creează niște situații de neimaginat, un asemenea comportament iresponsabil eu n-am mai văzut, în condițiile în care sunt întârzieri la calcularea pensiilor. S-au pensionat oamenii și așteaptă deciziile de pensionare, sunt întârzieri de o lună, de două, de trei luni de zile în calculare. Calcule care stau la baza deciziei de stabilire a pensiilor. Stau oamenii și așteaptă deciziile pe pensii și el intră în concediu medical”, a declarat Orban.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare