sursa foto:  jurnalistii.ro

Ludovic Orban reacționează! Solicit demisia judecătorilor CCR care au votat pentru Dragnea

Ludovic Orban, președintele PNL, a reacționat dur la decizia CCR referitoare la completurile de trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

`PSD a reușit prin politrucii pe care i-a instalat la Curtea Constituțională să obțină compromiterea acestei instituții fundamentale în orice democrație.

Practic, de astăzi, România a rămas fără Curte Constituțională, după ce fantoma lui Dragnea le-a șoptit la ureche celor 5 judecători cum să voteze. Această instituție s-a transformat în Curtea pentru salvarea corupților, un instrument politic de grațiere care operează în afara cadrului constituțional. Majoritatea conturată în Curtea Constituțională servește o agendă a răului, care este încarnată nu doar în Liviu Dragnea, ci în miile de alți Dragnea care populează PSD sau instituțiile publice infestate de acest partid (…)

Solicit în mod imperativ demisia de îndată a judecătorilor Curții Constituționale care au fost favorabili acestei decizii și, ulterior, revizuirea hotărârii de astăzi.

De asemenea, precizez că vom folosi toate pârghiile pe care le vom avea la dispoziție în momentul în care Partidul Național Liberal va prelua puterea pentru a readuce Curtea Constituțională în serviciul cetățeanului și în cadrul constituțional.

Totodată, fac apel către toți magistrații să își mențină integritatea, să nu cedeze indiferent de presiunile care se vor face la adresa lor și să-și mențină deciziile luate în mod echilibrat, imparțial și profesionist`, a afirmat Orban, într-un comunicat de presă citat de newsweek.ro

Citește și:

În plin scandal pe banii TNB, apare un document nuclear! Ce salariu are, în realitate, Ion Caramitru

S-a aflat! Cine ar putea fi noul ministru de Interne

Denunțuri pe bandă rulantă cerute de Carmen Dan! Amenințări cu cătușe în MAI

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare