sursa foto:  business-review.eu

Mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea! Cine se ocupă de afacerile familiei Dragnea

Ies la suprafață detalii necunoscute!Pentru că  Valentin Dragnea a absolvit doar Facultatea de Transporturi, Liviu Dragnea a lăsat afacerile pe mâna unei alte persoane de încredere

Dragnea și-a construit în timp o veritabilă rețea a oamenilor de încredere, printre care se numără Liviu Ilie Dragne. Lumea îl cunoaște mai mult în calitate de administrator al Fermei Salcia și fratele finului lui Liviu Dragnea, Gabriel Putineanu.

Cei doi au afaceri peste tot, intră și ies din structuri de acționariat, cedează și primesc acțiuni de la fiul lui Dragnea și își pun pielea la bătaie ori de câte ori este necesar pentru ca familia Dragnea să iasă din schemă cu obrazul aparent curat. Vom face, în cele ce urmează, un periplu prin activitatea uneia dintre cele mai importante business-uri ale lui Valentin Dragnea, Nutrelo Group, care deține, potrivit surselor liberinteleorman.ro, și hotelul Turris, o altă afacere marca Dragnea.

În această schemă intră și compania Tel Drum care decide să garanteze la bancă pentru Nutrelo Group printr-o garanție imobiliară asupra creanțelor rezultate din contractul de închiriere încheiat între Ferma Salcia SA și Nutrelo Group SA. Au fost astfel contractate două credite, precizeză investigația: un credit de achiziție teren pentru producția agricolă, în valoare de 4.000.000 lei pe o perioadă de 5 ani și un card de credit bussines, în valoare de 80.000 de lei pentru 24 de luni.

În schemă mai apare și Nutrelo Media Advertising SRL, deținută tot de Nutrelo Group și Valentin Dragnea. Compania are sediul în comuna Lița din Teleorman. „E bine s-o avem și pe ea în vedere, că poate aflăm că fiul lui Dragnea își deschide și vreo televiziune”, conchide investigația liberinteleorman.ro.

Vezi și: Medic, destăinuire șoc: ‘Omul acela nu murea în cazul în care nu erau atâtea restricții. În continuare avem pacienți pe care îi tot amânăm’

Nepotism la cel mai înalt nivel. Guvernul Orban, căpușat de absolvenți cu studii în securitate

Cu cărțile pe masă! Motivul pentru care PNL ar prelungi starea de alertă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare