Fost manager de spital, despre Covid: Toate măsurile sunt ridicole! Nu putem opri răspândirea acestui virus

Doctorul Mihaela Secară, președinte al CA al Spitalului Județean Bacău și medic la Spitalul din Oneşti – suport Covid, pune tunurile pe autorități.

Secară spune, într-o înregistrare apărută în spațiul public, că SARS-CoV-2 se aseamănă cu gripa și că nu poate fi oprită răspândirea sa.

Mai mult, ea consideră că toate măsurile luate de autorități sunt ridicole.

„Toate măsurile sunt ridicole! Acest virus se va transmite în continuare și va intra în contact cu fiecare dintre noi și va intra până la capăt, dar asta nu este o problemă pentru că 99% dintre oameni se vindecă, 92% din persoane nu au aproape nimic sau au forme asemănătoare cu gripa.

Asta se întâmplă și la gripă! Prin urmare, nu putem opri răspândirea acestui virus și nu este așa de grav cum ni se tot spune. În multe alte patologii de boli avem pierderi mari și, noi, medicii o știm!

Nu înțeleg de ce este nevoie să distrugem economia, educație, viața tuturor, legătura noastră cu Biserica și toate relațiile noastre pentru boli care au existat dintotdeauna. Au existat și vor exista, dar nu făcea nimeni caz de ele, nu venea nimeni să le privească ca pe o tragedie”, spune fostul manager al Spitalului Onești.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare