sursa foto:  playtech.ro

Marcel Ciolacu a răbufnit la adresa lui Florin Cîțu: ‘Ar trebui să vină în fața Parlamentului să ne prezinte un plan de redresare economică’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în luna ianuarie-februarie a anului viitor, FMI va veni în România, ”iar ei vor avea pe cine să dea vina că vor mări taxele şi impozitele”. Ciolacu afirmă că premierul ar trebui să prezinte Parlamentului un plan de redresare economică, având în vedere că datoria publică a trecut de 50%.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi seară, la Antena 3, dacă Guvernul urmează să majoreze taxele şi impozitele şi a afirmat: ”În luna ianuarie-februarie a anului viitor, FMI va veni în România, iar ei vor avea pe cine să dea vina că vor mări taxele şi impozitele”.

Liderul PSd susţine că ”noi nu ne mai putem îndatora”.

”Primul ministru Cîţu ar trebui să vină în faţa Parlamentului să ne prezinte un plan de redresare economică (…) Acum e explicit în lege: va trebui să vină să prezinte un plan de redresare când depăşeşte datoria publică 50% şi să recunoască că toate veniturile românilor vor fi îngheţate. Să nu mai iasă la televizor niciun guvernant să spună că lucrurile stau altfel”, a mai declarat liderul PSD.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seară, că datoria publică a României a trecut de 50% din PIB şi acuză Guvernul de ”jaf generalizat”, conform news.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare