sursa foto:  agerpres.ro

Marcel Ciolacu, ieșire-fulger: ‘Este momentul ca demnitari Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!’

Liderul PSD Marcel Ciolacu, a transmis,  că ”Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate”.

”Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia!
Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!
Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate.
Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!
Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!
Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook

Citește și: 

Vești proaste pentru români! Au loc noi scumpiri: Cine vor fi cei afectați

Vești proaste pentru toți elevii din România: Nu se vor mai da bani pentru cumpărarea de uniforme școlare

Derapaj al lui Clotilde Armand! I-a numit schizofrenici pe liberali

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare