Marcel Ciolacu Parlament 12 Martie 2020 Q MAGAZINE

sursa foto:  qmagazine.ro

Marcel Ciolacu îl ia la rost pe Sebastian Burduja: ‘Să se uite cu atenție la ceea ce se întâmplă în privința prețului la gaze. Unii furnizori au crescut nefundamentat prețurile’

Prim-ministrul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Energiei, Sebastian Burduja, să se uite cu atenţie la ceea ce se întâmplă în privinţa preţului la gaze.

 

Marcel Ciolacu a arătat că a văzut că au apărut situaţii de furnizori care au crescut nefundamentat preţurile, de vreme ce în toată Europa acestea au scăzut şi adăugând că speră că şi ANRE se va sesiza.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat în şedinţa de Guvern că astăzi vor aloca sumele necesare în vederea bunei funcţionări a serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.

”Au crescut nefundamentat preţurile”

”Îi cer domnului ministru al Energiei, Sebastian Burduja, să se uite cu atenţie la ceea ce se întâmplă în privinţa preţului la gaze. Am văzut că au apărut situaţii de furnizori care au crescut nefundamentat preţurile, de vreme ce în toată Europa acestea au scăzut”, a spus premierul în şedinţă.

”E drept că nu se resimt în facturile populaţiei, unde există plafonare, dar aceste firme vin apoi la stat ca să le decontăm noi diferenţa faţă de preţul plafonat. Vă rog să verificaţi situaţia. Sper că şi ANRE se va sesiza”, a mai spus premierul Ciolacu, conform news.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare