sursa foto:  newstrack.ro

Marcel Ciolacu prevestește sfârșitul coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR: ‘Începe să se strângă lațul’

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, precizează că moțiunea simplă împotriva ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a dus la creșterea șanselor ca moțiunea de cenzură să fie votată. 

„Începe să se strângă laţul. Lumea începe să-şi dea seama. Până la urmă, parlamentarii sunt reprezentanţii românilor şi oamenii au început să cântărească şi să discearnă ce este bine pentru România şi ce este bine pentru liderii lor, cu ceea ce fac la Guvern. (…) Am terminat draftul moţiunii, l-am discutat, cum era normal, cu alţi parlamentari care nu sunt din PSD, dar există un potenţial de a vota această moţiune, e vorba de respect între colegi să avem această abordare, nu să obligăm pe cineva sau să ducem politic ca cineva să voteze această moţiune”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România Tv.

Liderul PSD a menţionat că partidul va discuta cu reprezentanţii IMM-urilor, ai patronatelor, pentru că încearcă „să creioneze o viaţă politică cu rădăcini în societatea românească”.

„Moţiunea trebuie explicată foarte clar nu numai oamenilor politici şi nu e un simplu vot, moţiunile explică de ce s-a ajuns ca opoziţia să depună o moţiune şi atunci încercăm, prin acest dialog, să convingem. (…) După această moţiune simplă, categoric au crescut şansele (ca moţiunea de cenzură să fie votată – n.r.) şi încrederea politicienilor care nu sunt de acord cu acest arc guvernamental că poate trece o moţiune de cenzură”, a susţinut Ciolacu, conform news.ro.

Vezi și:

Marcel Ciolacu dă de pământ cu PNL și USR PLUS: ‘Nu vom tolera această gașcă de hoți care vrea să-și bage în buzunare 2 miliarde de euro pe consultanța din PNRR’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare