sursa foto:  ziare.com

Marcel Ciolacu: ‘Să nu mai vină domnul Barna să-l înjure în Parlament pe Orban, că-l susține!’

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca ”Să nu mai vină domnul Barna să-l înjure în Parlament pe Orban, că-l susține! Dacă vrea, să mă anunțe, doar un sms să-mi dea! «Dom-le, depune moțiunea!» Și o depun, și o votăm, și a trecut”.

Întrebat, luni seară, într-o emisiune la TVR, dacă PSD va depune o nouă moţiune de cenzură la adresa guvernului liberal în sesiunea parlamentară care a început recent, Marcel Ciolacu a răspuns că ar face un astfel de demers dacă iniţiativa ar veni de la USR.
„Eu doresc să fac altfel de politică. O să am discuţii cu liderii politici. Dacă în continuare UDMR-ul, USR-ul, PMP-ul, minorităţile doresc să susţină acest Guvern, le urez succes. Dacă se hotărăsc să pună umărul să scăpăm de această tragedie care este Guvernul Orban atuncea vom intra cu… În acest moment, PNL-ul are tot: are preşedintele, are Guvernul şi are majoritate în Parlament nu trebuie să mai depun eu moţiune să constatăm lucrul ăsta, am depus-o, nu mai există gri în Parlament. Să nu mai vină domnul Barna să-l înjure în Parlament pe Orban, că-l susţine! Dacă vrea, să mă anunţe, doar un sms să-mi dea! «Dom-le, depune moţiunea!» Şi o depun, şi o votăm, şi a trecut”, a afirmat preşedintele PSD, informează news.ro.

Citește și:

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

Traian Băsescu îl desființează pe Nicușor Dan: Câte am aflat despre el, după ce au apărut înregistrările, mă cutremură

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare