Marcel Vela a bătut cu pumnul în masă în ședință: ‘Vorbiți mult și fără rost!’, ‘Plecați cu toții acasă!’

După ce cazurile de coronavirus au explodat în ultima perioadă, Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a băgat în ședință prefecții din întrega țară.

Șeful Internelor l-a certat cel mai tare pe prefectul de Argeș, Emanuel Soare, căruia i-a spus că vorbește mult și fără rost.

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unor stenograme din ședința pe care Vela a purtat-o cu prefecții, prin intermediul apelurilor video.

Dumneavoastră sunteți principalul responsabil pentru situatia dezastruoasă în care se prezintă Argesul, astăzi! Indiferent de vrăjelile pe care încercați să mi le raportați! Scuzele dvs. nu vă ajută, dimpotrivă! Are Argeșul litoral și eu nu știu, are multe frontiere? Vorbiți mult și fără rost!”, a tunat Vela la prefectul Argeșului, Emanuel Soare.

Cum se face că, de exemplu la Satu Mare, acțiunile de prevenție, coordonate de prefect, sunt duble numeric față de Argeș?? N-am decât să aduc prefectul de la Satu Mare ca să vă facă dvs. treaba în Argeș.”, a continuat șeful Internelor.

Vela a trecut la amenințări și i-a avertizat și pe prefecții din Prahova, Dâmbovița și Brașov, focare naționale.

„Dacă până pe 15 august nu se înregistrează progrese semnificative, mergeți cu toții acasă! E valabil și pentru Prahova, Dâmbovița și Brașov. Este inadmisibil!, a țipat Vela la reprezentanții Guvernului în teritoriu.

Vezi și

EXCLUSIV Scandal monstruos! Omul instalat de Ludovic Orban taie și spânzură după bunul plac

Detalii incendiare despre arestarea momentului din rândul oamenilor de afaceri. Prin ce metodă a fost prejudiciat statul

E oficial! Ministrul Muncii a făcut anunțul: Pensiile au parte de modificări

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare