sursa foto:  primm.ro

Mare concurență pe piața bancară! Se pot lua credite ipotecare de la o nouă bancă

Concurență acerbă între bănci! O nouă bancă intră pe segmentul de credite ipotecare și speră să dea lovitura!

Idea Bank, specializată mai ales pe creditarea de consum, îşi diversifică portofoliul de produse pentru persoane fizice şi lansează din iulie şi credite imobiliare.

Creditul imobiliar Idea home vizează investiţiile imobiliare, destinaţia acestui produs fiind achiziţionarea unei proprietăţi rezidenţiale, a unui teren sau refinanţarea altui credit imobiliar/ ipotecar.

“Diversificarea portofoliului de produse şi servicii este o preocupare constantă pentru Idea Bank. Suntem bucuroşi că, după patru ani de la lansare şi după acumularea unei expertize relevante în domeniul creditelor de consum, putem să oferim clienţilor un credit pentru investiţii imobiliare. Prin creditul Idea home dorim să abordăm pentru început cele mai simple destinaţii, adică achiziţia de locuinţe şi refinanţarea creditelor imobiliare/ipotecare aflate în derulare, urmând ca, după o evaluare a proiectului pilot, să diversificăm oferta şi cu destinaţii mai complexe precum construirea sau renovarea de locuinţe”, a declarat Alin Daniel Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank, citează  zf.ro

Creditul imobiliar Idea home se adresează persoanelor fizice rezidente cu vârsta cuprinsă între 21 şi 70 de ani (la maturitatea creditului) şi cu un venit minim lunar de 2.500 lei (ţară) şi 3.000 lei (Bucureşti) şi este oferit exclusiv în lei.

Termenul de acordare este de maxim 30 de ani pentru achiziţie locuinţe şi refinanţări, în timp ce pentru achiziţia de terenuri termenul este de maxim 20 de ani.

Avansul minim este de15%  din preţul de vânzare-cumpărare, iar dobânda variabilă este formată din indicele IRCC (2,63% pentru trimestrul al treilea) plus marja fixă de 3,25%, Idea Bank oferind un discount de 0,25% la virarea venitului într-un cont deschis la bancă.

Comisionul de analiză este de 600 lei, din care se vor acoperi cheltuielile cu evaluarea imobilului.

Citește și:

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare