sursa foto:  ciao.ro

Medicul Monica Pop, despre recompensarea celor care se vaccinează: ‘Mi se pare agresiv și inadmisibil să se folosească azi asemenea metode ca oamenii se vaccineze’

Profesorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, a criticat măsura adoptată de Guvern de a recompensa persoanele care decid să se vaccineze. 

Întrebată de ce începe să semene această campanie de vaccinare, care este un act medical, chiar și cu o loterie, medicul Monica Pop a spus că este de râsul lumii.

„Este de râsul lumii ce se întâmplă. Mie îmi e teamă de o anumită atitudine a unora. Am auzit că unul a fost de șase ori la vaccinare ca să mănânce mici. Deci vă dați seama de ce teapă sunt cei care se vaccinează  doar pentru că primesc nu știu ce.

Acest act medical trebuie făcut din convingere medicală discutând cu medicul de familie sau cu medicul care îngrijește pacientul respectiv și nici un caz pentru că există beneficii materiale. Mi se pare agresiv și inadmisibil să se folosească azi asemenea metode ca oamenii se vaccineze, când știm foarte bine că vaccinații se infectează și transmit boala.

Vaccinul se face pentru ca pacientul respectiv, dacă se infectează, să facă o formă mai ușoară de boală, dar nicio legătură cu infectarea. Iar asta de opt ori mai puțin este sunt niște basme pe care le crede nimeni”, a spus medicul Monica Pop, conform Antena3.ro.

Vezi și:

Se pregătește testarea Covid obligatorie din banii proprii a anumitor categorii de angajați. Ioana Mihăilă: ‘Fiecare minister își pregătește modul de testare a personalului nevaccinat’

Guvernul Cîțu le pregătește o ‘surpriză’ bugetarilor nevaccinați! AUR: ‘Are apucături dictatoriale și încearcă să introducă vaccinarea obligatorie pe ‘ușa din dos”

Medicul Valeriu Gheorghiță atrage atenția: ‘Oamenii uită faptul că dând acești bani, practic cu 100 de euro își cumpără riscul de a se îmbolnăvi, riscul de a ajunge în Terapie Intensivă și chiar și riscul de a deceda’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare