sursa foto:  Facebook

Medicul Răzvan Constantinescu, atac de ultimă oră la Alexandru Rafila! ‘Important e că fiul dă semne evidente că ar face același lucru’

După ce în spațiul public au apărut informații conform cărora tatăl lui Alexandra Rafila ar fi un fost torționar și șef al Securității din Arad, medicul Răzvan Constantinescu a lansat un atac dur la adresa reprezentantului României la OMS.

Constantinescu spune că nu are importantă ce a făcut tatăl lui Rafila, ci că „fiul dă semne evidente că ar face același lucru, însă cu mijloacele tehnologice moderne”.

„CUTIUȚA CU EXPLICAȚII (67)
Lumea nu înțelege că nu are nicio importanță ce a făcut tatăl idotului ăluia care e reprezentantul României la OMS – nu are el nicio vină pentru păcatele părinților, doar niște gene de risc -, important e că fiul dă semne evidente că ar face același lucru, însă cu mijloacele tehnologice moderne.”,  a scris, pe Facebook, Răzvan Constinescu.

O informație-bombă aruncă, pur și simplu, în aer alegerile parlamentare! Se vorbește că tatăl lui Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS și candidat din partea PSD la alegerile parlamentare, ar fi torționarul Alexandru Rafila, fostul șef al Securității Arad.

Bugetul.ro a încercat să-l contacteze pe reprezentantul României la OMS pentru un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns.

Alexandru Rafila junior ar fi fiul lui Alexandru Rafila senior, cel din urmă născut în 1920, în URSS și responsabil de mascarul armat de pe Valea Crișului Alb la sfârșitul anilor ’40, potrivit ortodoxinfo.ro.

Despre acest Alexandru Rafila vorbește și Lucia Hossu-Longin, realizatoarea TVR: „Alt absolvent de patru clase primare Alexandru Rafila ajuns comandantul Securităţii din Arad care a executat 27 de ţărani, în mijlocul satelor ce se opuneau colectivizării mi-a mărturisit că în anii aceia „cu timbrul acesta de revoluţionară m-ar fi arestat”… (ep. 6 al seriei).”

„În CV-ul său și în orice am căutat, nu apare nimic legat de trecutul său înainte de facultate, ceea ce mi se pare (foarte) suspect. Am încercat să sap mai adânc, fără rezultate, așa că singura chestie care mi-a venit în minte a fost s-o sun chiar pe autoare, s-o întreb dacă știe ceva de această <coincidență> (Lucia Hossu-Longin a realizat un interviu cu Alexandru Rafila la începutul anilor 90, pentru Memorialul Durerii – mare parte din el este transcris și în cartea de care pomeneam). Și mi-a confirmat azi nu doar că ar fi rude, ci că Alexandru Rafila, marele medic de astăzi, este, se pare, chiar fiul ucigașului din anii ’50… Am rămas mut…”, a spus Andrei Ruse, editor de carte.

O altă coincidență este că pe tatăl actualului candidat PSD Alexandru Rafila îl cheamă tot Alexandru Rafila, după cum arată un document din „Monitorul oficial” referitor la numirea unor membri în Consiliul de Administrație al Unifarm.

Vezi și

EXCLUSIV Abuz al Poliției Române! Un fost colaborator acuză: ‘Asta înseamnă hărțuire, teroare!’

Avem dovada! Florian Coldea este profesor colaborator la SNSPA! Tot în cadrul instituției lucrează și soția sa

Veste bună pentru angajați! Cum trebuie să își desfășoare programul de lucru în situația actualei stări de alertă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare