Mega Image implicat într-un scandal bombă-Cum s-au comportat cu un angajat care și-a strivit piciorul la locul de muncă

Un scandal uriaș revine în prim-plan. Totul a început când un angajat al companiei a suferit un accident de muncă. Piciorul lui Florică Cercel a fost strivit de un motostivuitor. În urma operațiilor, acesta nu mai poate merge normal și a primit certificat de invaliditate.

Mai mult, angajatul a dat compania în judecată și cere despăgubiri de trei milioane de lei. În urma acestui eveniment nefericit, Mega Image a angajat detectivi particulari pentru a afla escrocheria din spatele acestei întâmplări.

Detectivii angajați de cunoscutul retailer au urmărit bărbatul, iar pe 19 iulie 2018, aceștia au predat judecătorului care se ocupă de caz un DVD care părea să rezolve complet situația.

Este greu de crezut că fondul de investiții belgiano-olandez Ahold Delhaize cu un business de 1,4 miliarde de euro pe an s-ar putea preta la așa ceva, dar potrivit libertatea.ro, aceștia au făcut și acest lucru pentru a nu-i da banii fostului angajat.

Deși are peste 600 de magazine în toată țara, Mega Image nu a găsit o altă soluție. Oficialii s-au prezentat optimiști la proces, iar surpriza a fost una uriașă. Nu pentru angajat, ci chiar pentru oficialii colosului de pe piața de retail.

„Avocatul care apără Mega Image, parte responsabilă civilmente în dosar, a anunţat instanţa de faptul că se află în posesia unui DVD care conține imagini surprinse de către detectivi, imagini care dovedesc faptul că persoana vătămată poate să meargă”, povesteşte Vlad Hosu, avocatul lui Florică Cercel.

Marea surpriză a venit în momentul în care fostul angajat a mărturisit că cel filmat nu este el.

„Judecătorul a coborât de pe podium și a vizionat cu mare atenție. În momentul apariției primelor imagini, clientul meu a spus instanței că persoana de pe filmări este George Cercel, fratele său!”, a spus avocatul Hosu.

Era vorba despre fartele victimei, George Cercel.

„Onorată instanță, ceea ce face Mega Image este reprobabil. Cum să filezi un om în fața casei sale?! În plus, au urmărit pe altcineva! Ca să ne lămurim, îl putem aduce pe George Cercel, fratele persoanei vătămate chiar aici, în cel mult o oră”, sare Vlad Hosu, avocatul invalidului.

Instanța spune că rămâne în pronunțare și că sentința se va da pe 27 iulie 2018.

Sursa citată a cerut și opinia retailerului.

„Cazul menţionat este în continuare şi în atenţia noastră, atât în ceea ce priveşte procesul pe rol în desfăşurare, cât şi procesul nostru intern, prin care încercăm să prevenim atât cât este posibil astfel de situaţii în viitor„.

„Siguranţa şi sănătatea angajaţilor noştri sunt preocuparea noastră continuă, la nivel intern. Analizăm atent fiecare factor de risc şi derulăm procese complexe pentru fiecare incident sau accident la locul de muncă, suntem alături de angajaţii care sunt implicaţi în astfel de situaţii, cu tot suportul de care au ei nevoie. În ceea ce priveşte procesul în derulare, am contribuit deschis, transparent la documentarea probelor şi aşteptăm în continuare decizia finală a instanţei„, afirmă compania belgiano-olandeză.

Mega Image insistă că nu are ce să-și reproșeze pentru felul în care s-a purtat cu angajatul său.

‘În cazul din depozitul din Popeşti-Leordeni, am luat rapid toate măsurile pentru a ne asigura că angajatul nostru beneficiază de îngrijirea necesară”.

Vezi și Surpriză totală! La ce salariu visează iubitul Elenei Udrea – Aceasta este funcția pe care și-ar dori-o

SURSE! Se dau lupte grele în interiorul Poliției Române! Al doilea om din Serviciu, „decapitat” la ordin?

Aceste mașini nu vor mai putea fi înmatriculate în România-Anunț făcut de directorul general al RAR, George Dincă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare