sursa foto:  fanatik.ro

Micul Hagi a dat lovitura! Ce contract profitabil i-a obținut tatăl său

Gică Hagi a fost cel mai bun fotbalist pe care l-a avut România vreodată și a devenit un simbol al fotbalului pe plan internațional. Acesta a fost foarte apreciat de specialiștii din industrie de-a lungul timpului, iar faptul că a încercat să construiască în fotbal tot în România este cu atât mai mult de lăudat. Aceasta încearcă acum să-i clădească și fiului său Ianis un drum similar.

Chiar dacă micul Hagi nu a confirmat la Fiorentina și a fost nevoie să se întoarcă acasă pentru a juca, iată că lucrurile par să se redreseze pe plan financiar. Ianis a semnat cu BMW, compania care are un parteneriat de multi ani cu Gica Hagi.

„Sunt bucuros ca parteneriatul continua de atatia ani cu o firma atat de mare, care a avut grija de mine si mi-a dat o masina care m-a ocrotit. M-am simtit mereu bine in ea. Acum a venit randul lui Ianis. A crescut si il lasam pe el sa conduca, sa ma conduca, atunci cand are timp.”, a spus Gica Hagi, citat de sport.ro.

Ca parte a intelegerii dintre Gica Hagi si BMW, el a avut mereu la dispozitie, gratuit, cele mai noi modele ale producatorului german. Conditia este ca Hagi sa se afiseze de fiecare data doar cu masinile oferite de BMW.

Citește și…

Scandal MONSTRU! Kaufland RECIDIVEAZĂ! Ce s-a întâmplat AZI

Suma este FABULOASĂ! Ce avere ar fi avut, de fapt, milionara Israela Vodovoz, găsită decedată vineri

Un gigant italian și-ar pregăti un ADEVĂRAT TUN în România! Sute de angajați îl așteaptă! Unde ar vrea să investească

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare