sursa foto:  recentnews.ro

Mihai Fifor anunță ca va face analiză foarte atentă! ‘Impactul financiar nu este unul foarte mare’

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, spune că se va face „o analiză foarte atentă” a pensiilor care depăşeşsc 10.000 de lei şi că „nimeni nu se va atinge de pensiile de serviciu, pensiile militare”, el susţinând că nu este vorba despre impactul financiar pe care plata acestor pensii îl are asupra bugetului, ci că este „o chestiune de dreptate”.

Prezent miercuri seară într-o emisiune la televiziunea naţională, Mhai Fifor a afirmat că se va face o analiză privind pensiile care depăşesc 10.000 de lei.
„Trebuie să existe răbdare pentru că proiectul lansat de ministrul Finanţelor înseamnă o analiză foarte atentă vis-a-vis de ce înseamnă pensiile mai mari de 10.000 de lei, toate, pentru că dorim să fie o chestiune constituţională. Sunt suficient de multe, dar vreau să vă spun că impactul financiar nu este unul foarte mare. Nu este o chestiune care se face pentru că nu sunt bani la buget, cum s-a încercat inducerea ideii. Nici pomeneală de aşa ceva! Este vorba de o chestiune de dreptate. Pe de altă parte, nici nu vrem să se inflameze oamenii până când nu ieşim cu o chestiune … nimeni nu se va atinge de pensiile de serviciu, asta însemnând pensiile militare. În general, ele nu sar peste pragul acesta”, a spus Mihai Fifor.

Mega-surpriză pentru mii de români! Câți bani ar putea primi

Un nou protocol a fost descoperit! Abuz incredibil al Jandarmeriei Române

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare