sursa foto:  ziuanews.ro

Mihai Mărgineanu, atac la Diana Șoșoacă: Este fals! Artiștii nu primesc 4.000 de lei pe lună. Nu ies la protestele pe care le face doamna pentru că s-au prins

Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Tudor Chirilă, după ce șeful partidului din care face parte Diana Șoșoacă a afirmat că artiștii primesc 4.000 de lei în pandemie, stând acasă.

Mărgineanu a punctat, într-o postare pe pagina de socializare, că artiștii nu primesc acești bani și că nu ies la protestele promovate de Șoșoacă, pentru că s-au prins că nu asta este soluția și, totodată, deorece nu se vor alătura unor astfel de persoane.

Aseara, la Realitatea se discuta despre acelasi prea-plin senator(oare), careia eu nu-i pot pronunta numele, si care incearca sa scoata oamenii in strada ca sa faca virusul sa dispara.

In platou era un domn trecut demult de vreo tinerete, seful partiduletului (n.r. – Ninel Peia, șeful partidului Neamul Românesc) in care activeaza senatorul (oarea) in speta, (careia nu-i pot pronunta numele!) care prezenta o mira tovaraseasca de sef de IAS si care a zis despre artisti cum ca le convine sa stea acasa si sa nu iasa la proteste pentru ca ei incaseaza 4000 de lei pe luna stand degeaba in timp ce copiii din Romania mor de foame.
Mai precis si mai exact , despre Tudor Chirila.
Cu siguranta, Chirila nu va reactiona la atacul domnului cu ficatul gras, si bine face.
Este fals! Artistii nu primesc 4000 de lei pe luna.
Si artistii sunt la fel de afectati de aceasta criza . Poate chiar mai rau decat altii !
Artistii nu ies la protestele pe care le face donul/doamna care instiga, (si careia nu-i pot pronunta numele) pentru ca artistii s-au prins ca nu asta e solutia si pentru ca oamenii adevarati nu se vor alaturi de asa ceva si nici de asa cineva.
Parerea mea!”, spune Mărgineanu.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare