Mihai Mărgineanu, după ce s-a infectat cu Covid-19: ‘M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile’

Într-o postare pe pagina de socializare, Mihai Mărgineanu anunță că la jumătatea lunii aprilie s-a infectat cu Covid-19.

Ulterior, spune artistul, s-a vindecat și a plecat în vacanță, întorcându-se la 15 mai.

A fost o luna ciudata! 

In jur de15 aprilie m-am infectat cu sars-cov (adica am facut Covid) exact inainte cu o zi sa plec in vacanta cu ai mei

Fara simptome , o forma usoara si fara complicatii, am mers la „Matei Bals” pentru evaluare, am facut toate analizele care m-au impresionat chiar si pe mine si s-a decis ca sunt in regula.

Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicala si spitaliceasca de la „Bals” !

Dupa aia mi-a fost rau si nu mi-a placut. M-a durut capul si m-am simtit mahmur mai multe zile . Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am ras mult cu fii mea si cu mama fii-mea, adica Ea ( ca si Ea a comis-o cu aceiasi boala si acelasi tratament). 

Dupa care ne-a trecut!  

In doua saptamani am plecat cu toate alea in ordine si cu masca pe mecla pe unde a vrut muschiul nost’ . A fost frumos si cu succes!

Pe 15 mai m-am intors si imi cer scuzele de rigoare ca n-am pus nicio poza cu fata plina de fericire sau cu ochelari de soare pe ochii destul de chiori in fata palmierilor sau a apelor turcoaz-verzui (asa cum se face la feisbuc) dar asta nu mi se pare ca intereseaza pe nimeni ce fac io in timpul liber. 

In schimb, cred ca e interesant ca de maine incepem filmarile pentru sezonul 19 -LasFierbinti, si ca de sambata incep cantarile de muzica popularo-folclorico-urbano-pevesel, la care eu si trupa de „reale succesuri” ne miscam ca pestii in apa . 

Hai ca se termina si incepe !”, spune Mărgineanu.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare