sursa foto:  mediafax.ro

Mihai Tudose aruncă bomba! S-ar întoarce oricând în Guvern

Fostul prim-ministru, Mihai Tudose, ar da Bruxellesul pe București, dacă așa ar ajuta la formarea unui guvern serios și cu un program credibil. Tudose spune că nu își dorește neapărat un nou post de ministru sau premier, dar că ar accepta un portofoliu dacă fără el nu s-ar putea face noul guvern.

Surpriză la PRO România! Fostul premier, Mihai Tudose, a declarat miercuri că atât el, cât și colegul său de partid, Sorin Cîmpeanu, ar lua parte la formarea unui nou executiv, dacă ar fi vorba de ”un guvern serios, cu un prim-ministru serios la cap, cu un program întreg la minte”.

Tudose a spus că deși ”ne este o dorință”, ar accepta să preia un portofoliu de ministru, inclusiv varianta de premier, ceea ce ar însemna renunțarea la mandatul de europarlamentar, pe care fostul premier l-a câștigat la ultimele alageri.

Mihai Tudose ar rămâne la București, să ia parte la formarea unui nou guvern, și nu ar mai merge la Bruxelles, să reprezinte interesele României în Parlamentul European, dacă ”așa se poate închide Guvernul”.

”Da, vom vota ca această moţiune să treacă, vom vota pentru ca acest Guvern să plece. Argumentele pentru care susţin moţiunea începând de la dezastrul pe politică externă – tot tontoroiul acela cu mutatul ambasadei, care a dus la pierderea postului la ONU şi trecând prin situaţia actuală din ţară – plătim sume fabuloase din bugetele ministerelor pentru a lăuda autostrăzile pe care nu le avem, plătim o mulţime de bani pentru chestii pe care nu le avem, dar împrumutăm miliarde de euro în fiecare săptămână”, a declarat Mihai Tudose, la Parlament, scrie Capital

Citește și:

EXCLUSIV Înalta Curte dinamitează informațiile privitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea: ‘Nu sunt reale’

Mare atenție! ANAF schimbă tactica – Cum veți fi taxați

Dedesubturile descinderii în forță a DNA în ‘casa’ unui greu PNL! ‘Afacerile’ anchetate de ‘dulăii’ de la Anticorupție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare