sursa foto:  curentul.md

Ministrul Florin Barbu vine cu vești bune pentru agricultori: Un program de 400 de milioane de euro pentru infrastructura secundară de irigaţii, va fi lansat de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare

Un program de 400 de milioane de euro pentru infrastructura secundară de irigaţii, va fi lansat de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, a transmis marți Ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

 

 

 

„Din judeţul Călăraşi, de la Amenajarea Gălăţui-Călăraşi, parte a amplului nostru program de reabilitare a infrastructurii de irigaţii din România, vorbim despre România Irigabilă!”, a scris Florin Barbu, marţi pe Facebook.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a mai spus că „apă pe canalele principale şi secundare, staţii reabilitate şi modernizate, dar şi un program de 400 de milioane de euro pentru infrastructura secundară de irigaţii, care va fi lansat de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare”.

„Fiecare Organizaţiei a Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii poate primi 1,5 milioane de euro! Avem nevoie de irigaţii şi viitorul agriculturii nu poate fi decât în România irigabilă!”, a completat Barbu, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare