sursa foto:  g4media.ro

Ministrul Muncii anunță că a semnat ordinul! Ce se întâmplă de la 1 ianuarie 2020

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, a anunțat, pe pagina de socializare, că a semnat un ordin extrem de important.

Potrivit acestui ordin, de la 1 ianuarie 2020,  ANOFM, ANPIS și Casa Națională de Pensii Publice vor avea acces direct în REVISAL, „baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii”.

„Nu există “Nu se poate!”. Se poate! Cu insistență dar – se poate!

Astăzi am cerut redactarea și am și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.

Nu accept ca o persoană care trebuie să primească, la timp, indemnizație, pensie, ajutor de șomaj să meargă personal după diferite adeverințe sau să aștepte ca o instituție să îi comunice alteia diferite informații.

Fac un prim pas de simplificare din respect pentru cetățean: toate instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii iau, pe baza unei parole de acces, datele necesare despre situația solicitantului, direct din REVISAL.

Urmăriți sfârșitul acestui an la Ministerul Muncii și Instituțiile din coordonare.

#DecizieasumatadeSimplificare
#Mandatulmeudespreoameni”, a dezvăluit Violeta Alexandru, pe Facebook.

Vezi și Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Protejata lui Darius Vâlcov a dat lovitura- Funcția cheie pe care a pus mâna

Schimbări majore- Vârsta de pensionare va fi modificată

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare