Ministrul Muncii, Marius Budăi, vești pentru românii din Germania: Colaborarea cu Ministerul Muncii din Germania pentru apărarea drepturilor lucrătorilor români se întărește!

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, anunță că s-a întâlnit cu secretarul permanent de stat al Muncii din Germania, dr. Rolf Schmachtenberg, pentru a apăra drepturile lucrătorilor români din această țară.

Astfel, Budăi anunță că a semnat, la Bruxelles, împreună cu secretarul permanent de stat al Muncii din Germania, dr. Rolf Schmachtenberg, Programul comun de Lucru 2023-2024, care prevede intensificarea colaborării dintre cele două state, în beneficiul cetățenilor români care lucrează în Germania.

Anunțul lui Marius Budăi:

„Colaborarea cu Ministerul Muncii din Germania pentru apărarea drepturilor lucrătorilor români se întărește!

Am semnat la Bruxelles, împreună cu secretarul permanent de stat al Muncii din Germania, dr. Rolf Schmachtenberg, Programul comun de Lucru 2023-2024, care prevede intensificarea colaborării dintre cele două state, în beneficiul cetățenilor români care lucrează în Germania.

Programul mai prevede acțiuni de informare a angajaților, de respectare a drepturilor acestora și a condițiilor de sănătate și securitate în muncă, dar și de prevenire și combatere a oricărui caz posibil de exploatare în muncă”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare