sursa foto:  antena3.ro

Mircea Badea reacționează, după dezvăluirile unui fost membru #rezist: ”Mă ocup cu drogurile și cu drogații. Văd că nu se ocupă nimeni și mă ocup eu”

Realizatorul Antenei 3, Mircea Badea, reacționează, după ce luju.ro a publicat dezvăluirile unui fost membru #rezist, care susține că membrii acestei grupări consumau marijuana.

”Mă ocup cu drogurile și cu drogații. Văd că nu se ocupă nimeni și mă ocup eu. DIICOT a încercat să pună batista pe țambal asta încercat în dosarul cu drogurile pentru vipuri. DIICOT poate să protejeze pe oricine, dar eu ma opun și cred că mă opun cu succes. Sunt încântat de mine”, a declarat Mircea Badea.

Miercuri, 12 septembrie, Antena 3 a prezentat o serie de înregistrări în care un fost membru #Rezist dezvăluie că Angi Șerban, Florin Bădiță, Cristian Mihai Dide și alți protestatari consumă marijuana în „Casa Activistului”.

Înregistrările, prezentate prima dată de luju.ro, au fost difuzate în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, „Sinteza Zilei”. Joi, Angi Șerban a reacționat pe o rețea de socializare.

„Aseara, la wc-ul din gradina lui Voiculescu, vidanjorii de serviciu au avut inca un episod in care au prezentat o noua bucata din epopeea lui Liviu Dragnea ”Marea dezvaluire”:
case conspirative, boluri de cristal, traiste de rafie de la mega pline cu patrunjel, 10 lei pe semnatura (treijdalei se dau de caine, nu fiti pretentiosi) si centraliste-n beci care cupleaza cele 140.000 de conturi la undele psihotronce.

Vezi și Ieșire explozivă a lui Rareș Bogdan! Reacție distrugătoare la adresa Guvernului, după un articol publicat de Bugetul.ro

EXCLUSIV! Caz halucinant! Creștere uluitoare a celei mai mari pensii din România – Ministerul Olguței Vasilescu reacționează

Răsturnare de situație! Declarație-surpriză a lui Eugen Teodorovici

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare