sursa foto:  jurnalulph.ro

Baron PSD, implicat în dosarul `Hidro Prahova`, a fost pus în frunte

Mircea Cosma, fostul preşedinte al CJ Prahova, fiul său Vlad Cosma, Iulian Herţanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta, şi fostul deputat Sebastian Ghiţă au fost cercetați într-un dosar instrumentat de DNA Ploieşt.

Procurorii DNA au cerut, la acea vreme, arestarea lui Mircea Cosma şi a fiului său Vlad Cosma, solicitări respinsă de instanţă, respectiv de Parlament.

Mircea Cosma, unul dintre cei mai longevivi baroni locali din PSD, a fost ales vicepreședintele organizației din Prahova.  Șef al organizației a fost reconfirmat Bogdan Toader

Mircea Cosma (74 de ani) a fost președintele Consiliului Județean Prahova timp de trei mandate (între 2000 și 2016) și și-a propulsat ambii copii – Vlad Cosma și Andreea Cosma în Parlament.

El a fost condamnat la 8 ani de închisoare într-un dosar de corupție, dar sentința a fost însă casată în urma suspiciunilor de fabricare de probe lansate de Secția Specială la adresa foștilor procurori DNA Lucian Onea și Mircea Negulescu zis Portocală, arată g4media.

 

Vezi și:EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

EXCLUSIV Ministrul Marcel Vela echipează Poliția! Mutarea făcută în luna februarie

Omul Sistemului din CSM a fost executat! Codruț Olaru trecut pe linie moartă de Codruța Kovesi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare