sursa foto:  alchetron.com

Moarte îngrozitoare pentru interpreta hitului Lambada! Cine a ucis-o

Interpreta celebrei melodii Lambada a avut parte de o moarte înspăimântătoare. Loalwa Braz Vieria a fost ucisă cu bestialitate, ea fiind găsită carbonizată în mașina sa, în apropierea locuinței sale din localitatea Saquerema, în regiunea Rio de Janeira.

Cântăreață braziliană a fost prădată de hoți, ucisă, iar apoi arsă, în interiorul vehiculului său, nu departe de domiciliul acesteia, informează Libertatea.

Conform oamenilor legii, managerul unui restaurant deținut de Loalwa, Wallace de Paula Vieira, a mers la poliție și a declarat că a fost martor la uciderea artistei. Cum povestea lui era plină de contradicții, el a intrat în colimatorul anchetatorilor, care l-au făcut, în cele din urmă, să recunoască omorul. Însoțit de doi tineri, Gabriel Ferreira, 21 de ani, și Lucas Silva, 18 ani, Vieira a pornit spre casa cântăreței cu gândul să o jefuiască.

Loalwa a opus rezistență, astfel că au bătut-o, au înjunghiat-o mortal și au dus-o în mașina ei. Hoții au încercat să fugă cu mașina ei, însă după ce au mers aproape un kilometru, mașina s-a stricat și au decis să-i abandoneze trupul în mașină și să-i dea foc.

Loalwa Braz Vieira era solista formaţiei Kaoma. În vara anului 1989, Kaoma a lansat melodia Lambada, cu care, prin ritmul şi senzualitatea ei, a cucerit întreaga lume.

Vezi și Solicitare de ultim moment a lui Liviu Dragnea: „Jandarmii să…”

Război în Ungaria! Oamenii lui Soros amenință

Un oficial din Guvernul Cioloș aruncă bomba! „Nu a fost dat publicității, pentru a nu alarma”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare