sursa foto:  stiripesurse.ro

Moise Guran, funcție-cheie în USR-PLUS! Alianța se transformă într-un singur partid

USR și PLUS vor deveni un singur partid! Birourile Naționale ale USR PLUS au decis, luni, în ședința comună de alianță, să solicite organizațiilor un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune în luna iulie.

Până la această transformare, fostul jurnalist Moise Guran, care s-a înscris în USR, va face parte din Comisia comună a Alianței.

În cadrul USR-PLUS, Guran se va ocupa de campanii. USR și PLUS vor fi un singur partid politic începând din luna iulie. Cele două partide vor face un congres comun și vor deveni o singură formațiune.

Decizia va fi luată în Comitetul politic al USR și în Consiliul Național al PLUS, care vor avea loc pe 8 februarie, în București. În cursul lunii februarie, filialele USR și PLUS sunt încurajate să își desemneze de comun acord candidații comuni ai Alianței la alegerile locale, se arată într-un comunicat de presă

În cadrul ședinței de luni, a fost completată și echipa executivă a Alianței USR PLUS. Astfel, membrii Comisiei comune a Alianței sunt:
Coordonare – Dragoș Tudorache (PLUS)
Comunicare – Ionuț Moșteanu (USR)
Juridic – Silviu Dehelean (USR)
Finanțare – Dragoș Neacșu (PLUS)
Politici publice – Oana Țoiu (PLUS)
Campanii – Moise Guran (USR)

Vezi și Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare