sursa foto:  stiripesurse.ro

Moise Guran îl pune la zid pe Klaus Iohannis:’Acest guvern trebuie să plece, dacă ești serios’

Jurnalistul Moise Guran l-a pus pe zid pe Klaus Iohannis! Acesta consideră că președintele este responsabil   de plecarea Guvernului. De asemenea, acesta transmite și un mesaj tuturor românilor.

„Președintele Iohannis poartă responsabilitatea numirii Vioricăi Dăncilă. A zis: acest guvern nu mai are legitimitate și trebuie să plece. Ok, bine, dar vezi că s-a mai produs ceva. S-a produs încâlcarea dreptului de vot. Nu spune doar așa că ești în campanie electoral, acest guvern trebuie să plece. Vino argumentat, convinge guvernul să plece, convinge partidele parlamentare că acest guvern trebuie să plece, dacă ești serios”, a declarat Moise Guran, la Realitatea TV.

Moise Guran are și un mesaj pentru români.

„Sfatul meu, stimați telespectatori, este ca atunci când un politician spune ceva faceți următorul exercițiu de imaginație: să vă întrebați dacă nu cumva interesul lui este exact pe dos. Faceți asta și cu Viorica Dăncilă, faceți asta și cu Iohannis, și cu politicienii din opoziție, vedeți ce iese. S-ar putea să vă iasă o analiză bună”, a spus Moise Guran.

Acesta le-a transmis politicienilor să nu urmeze exemplul lui Liviu Dragnea.

„Pariul pe prostia națiunii tocmai a picat. Nu faceți această greșeală, stimați politicieni”, a mai declarat Moise Guran, potrivit stiridiaspora.ro.

Vezi și:

Mesaj pentru toți românii care au primit pensii și salarii mai mari:’Să dea banii înapoi și să plece din țară’

Atac devastator la Dacian Cioloș: ‘Ia-ți salariul de la Bruxelles și taci’

EXCLUSIV Oficial! Informația despre fraudarea alegerilor, aruncată în spațiul public azi de USR, este falsă 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare