Momente dificile pentru o cunoscută artistă: „Nu mai luați în glumă nimic, stați în casă”

O cunoscută artistă româncă trece prin momente dificile, în contextul coronavirus: „Amândouă copilele mele sunt în prima linie”.

De aproximativ 15 ani, Elena Cârstea trăiește în SUA, acolo unde, până să înceapă pandemia de COVID-19, ducea o viață liniștită.

Artista este îngrijorată și trece prin momente grele și asta pentru că fiicele ei, Sanda, în vârstă de 23 de ani și Adriana, în vârstă de 19 ani, sunt în prima linie în lupta cu COVID-19, ca voluntari.

„Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în Național Guard. Nu mai luați în glumă nimic, stați în casă, ajutați-vă vecinii, întindeți o mână de ajutor, faceți cumpărături pentru oamenii în vârstă sau care nu se pot mișca. Fabricile de textile să facă halate medicilor și măști, spălați-vă pe mâini, ștergeți tot de câte ori se poate! Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!! O să treacă cumva și povestea asta. Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp”, a scris Elena Cârstea pe paginile de socializare.

Vezi și

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare