sursa foto:  bitpress.ro

Mutare de proporții! Ce va face DACIA în această toamnă

La începutul toamnei, Dacia pregătește o mutare de proporții. Acesta va fi un pas major pe care îl va face compania. La 12 septemberi, în cadrul unei conferințe de presă care se va desfășura la Salonul Auto de la Frankfurt, Dacia va prezenta, în premieră mondială, noul Duster.

Anunțul a fost făcut, miercuri, chiar de către reprezentanții constructorului auto, printr-un comunicat de presă.

„Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol. Noul Duster va fi prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt”, se precizează în document.

Noul Duster își propune să confirme și să consolideze succesul înregistrat de actuala generație a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani. Modelul reinterpretează codurile estetice ale predecesorului său și vine cu o nouă nuanță de caroserie, Orange Atacama, informează Agerpres.

Vezi și ATENȚIE! Toate firmele din România vor fi OBIGATE să folosească asta din vara lui 2018

Descoperire șocantă! Unde au găsit inspectorii OPC produse expirate de 16 ani

Românii care au cultivat acest produs au dat LOVITURA! Carrefour și Auchan se BAT pe el

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare