sursa foto:  Facebook

Mutare pe final de mandat! Cine e focoasa brunetă pentru care ar fi intervenit direct Răzvan Cuc

Un nou scandal a răsuflat din interiorul Ministerului Transporturilor! Ministrul demis al Transporturilor a intrat în atenția opiniei publice după ce fostul director general al TAROM, Mădălina Mezei, a spus că Răzvan Cuc i-a cerut să țină aeronavele companiei la sol pentru ca parlamentarii să nu ajungă la București, să voteze în ziua moțiunii de cenzură derulate împotriva Guvernului Dăncilă.

Acum, noi informații ies la iveală. ZIUAnews anunță că Răzvan Cuc a intervenit direct pentru a-și pune protejata în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București SA.

Este vorba despre Denisa Chelu. Ministrul demis al Transporturilor, a cerut ca în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București SA sa se elibereze un loc pentru „pupila” sa, Denisa Chelu, însoțitoare de zbor la Tarom (stewardesa, cum stie toata lumea). Insotitoarea de zbor l-a insotit de mai multe ori pe Razvan Cuc la mai multe deplasari in interes propriu, cum a fost de pilda acea deplasare demna de DNA din Grecia. Cuc a reziliat contractul cu o firma turceasca de asfaltari de autostrazi, ca sa dea fuga la greci si sa semneze cu ei noul contract. Atunci el si-a luat bilet de zbor doar dus, impreuna cu protejata sa cu care au stat la un hotel de lux din Salonic. La intoarcere ministrul Cuc s-a inapoiat cu protejata sa intr-o masina de lux, primita de la greci (Timeo danaos…) si a intrat in tara pe la vama Giurgiu, starnind curiozitatea Politiei de Frontiera, care a constatat ca ministrul a plecat cu avionul si s-a intors cu o masina nou nouta. DNA cerceteaza acum daca a fost vorba de spaga grecilor pentru noul contract de asfaltari. Se pare ca masina era burdusita si cu alte daruri ale grecilor, scrie sursa citată.

Conform sursei citate, Denisa Chelu va ocupa acest post timp de patru ani in urma interventiei ministrului Cuc la companie. Într-o notă de fundamentare a unei HG de aprobare de venituri și cheltuieli pentru Compania Națională Aeroporturi București (pe care o prezentam mai sus in facsimil), se prevedea pentru membrii CA o indemnizație de 3.500 de lei brut/ședință și una de 3.800 de lei brut/lună. Compania Națională Aeroporturi București administrează cele două aeroporturi principale ale României: Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu.

Vezi șiEXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

Planul secret de schimbare a lui Dan Barna de la conducerea USR! Florian Coldea se implică direct (surse)

Vești uriașe -Aceste persoane vor fi scutite de impozit

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, cer şi în aer liber

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare