sursa foto:  stiripesurse.ro

Mutare privind blogul lui Cătălin Tolontan! Ce schimbare radicală se va face

Schimbare importantă privitoare la blogul jurnalistului Cătălin Tolontan! Această mutare vine pe fondul preluării Gazetei Sporturilor de către Ringer.

Investigațiile echipei coordonate de Tolontan vor continua să apară pe tolo.ro, însă doar cele pe alte teme decât cele legate de sport. Acestea vor fi publicate atât în Libetatea, cât și pe tolo.ro.

Totodată, echipa de investigație va publica pe Gazeta Sporturilor doar anchetele legate de sport.

Redacția Libertatea este condusă de un prim redactor-șef adjunct, Oana Costea (până acum redactor-șef adjunct). Fostul redactor-șef, Robert Tătăruș, „a primit din partea trustului oferta de a conduce editorial întreaga divizie de TV a Ringier România”, anunță ziarul Libertatea.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Robert Tătăruș urmează să își anunțe decizia de a accepta sau nu în perioada următoare.

Totodată, poziția de redactor-șef Libertatea este, momentan, vacantă.

Oana Costea, prim redactor-șef adjunct, are 46 de ani. A intrat în presă în 1993, în echipa de investigații a ziarului Evenimentul zilei, condus, la vremea respectivă, de Ion Cristoiu.

Vezi și Un gigant prezent și în România face concedieri masive! Mii de persoane vor rămâne fără locuri de muncă

EXCLUSIV! Pe cine vede Ecaterina Andronescu ca viitor premier și cine decide posibilul înlocuitor al lui Liviu Dragnea în fruntea PSD

De mâine se aplică această lege! Toți conducătorii auto din România vor avea acest drept

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare