sursa foto:  radardemedia.ro

Mutarea anului în presa din România: O vedetă Kanal D a intrat într-o instituţie-cheie

S-a realizat mutarea anului în presa din România. Una dintre vedetele celor de la Kanal D a lăsat televiziunea pentru a-și face intrarea într-o instituţie extrem de importantă a statului român. Totul s-a decis după negocieri de durată.

Christian Sabbagh a fost cedat cu greu de către cei de la Kanal D şi a intrat deja în echipa de comunicare a IGP. Chiar dacă încă nu a semnat vreun contract, prezentatorul de televiziune și-a intrat deja în pâine și a participat, din postura ”antrenor” al comunicatorilor, la mai toate evenimentele organizate de poliție, anunţă libertatea.ro.

Mutarea lui Christian Sabbagh la Poliția Română este o chestiune de ordin tehnic care ține doar de semnarea unui contract. Jurnalistul participă la mai toate acțiunile organizate de Poliție, este ”vocea” IGP la emisiuni de radio și imaginea polițiștilor la emisiuni de televiziune. Ba chiar a avut și rolul de prezentator în cadrul unor manifestări organizate cu prilejul Zilei Poliției Române. Când va intra și oficial în echipa de comunicare a IGP, jurnalistul va fi suspendat din funcția de prezentator al principalului buletin de știri al Kanal D pe o perioadă nedeterminată.

”Da, lucrez la imaginea Poliției Române alături de ceilalți comunicatori, dar și alături de cei 50.000 de polițiști care, fiecare în parte, este imaginea Poliției Române. Pregătesc promo-uri, emisiuni de promovare a instituției, proiecte care necesită timp. Abia apoi voi putea vorbi de semnarea vreunui act între mine și IGP. E vorba de un calendar media pe care îl pregătesc pas cu pas”, a spus Christian Sabbagh.

Faptul că șefii IGP au bătut palma cu turcii o dovedește și prezența lui Christian Sabbagh la Academia de Poliție ”Al. I. Cuza”.

”Am discutat, printre altele, despre războiul mediatic, pentru că nu e suficient să duci cu infractorul un război al străzii, am vorbit despre cum se girează o situație de criză, despre faptul că nu întotdeauna tăcerea e un răspuns bun. Sunt plăcut impresionat de receptivitatea viitorilor polițisti”, a adăugat Sabbagh.

Vezi și EXCLUSIV! Sute de mii de români, în situația Casei Regale! Cum RISIPEȘTE statul român sume importante

Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial! Astfel de servicii vor fi GRATUITE pentru toți românii, începând cu 1 aprilie

EXCLUSIV! Cum răspunde Laura Codruța Kovesi unei acuzații grave lansate de jurnalistul Dan Andronic

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare