sursa foto:  ele.ro

Neașteptat! Ce pensie încasează, de fapt, mama iubitei lui Ștefan Bănică Jr.

Cum pensiile au fost un subiect delicat în ultima perioadă, ne-am gândit să vă prezentăm, sâmbătă, câți bani încasează mama Laiviniei Pârva, iubita lui Ștefan Bănică Jr.

Pârva este originară din Timișoara, însă locuiește de mai mulți ani în București. Tatăl acesteia, Florin Pârva, și soția sa locuiesc în continuare în Timișoara, iar bărbatul este consilier în cadrul Primăriei, informează wowbiz.ro.

Conform sursei citate, de curând, „socrul” artistului a completat declarația de avere la Direcția Edilitară, din care reiese că are un venit anual de 30.022 de lei, ceea ce înseamnă că are o pensie lunară de 2.500 de lei, o sumă frumușică, am putea spune. În ceea ce o privește pe mama Laviniei Pârva, ea are un venit anual de 9.190 de lei, din care reiese că are o pensie de doar 765 de lei.

Totodată, soții Pârva dețin împreună un apartament în Timișoara, pe care l-au cumpărat în 1992 și care are o surpafață de 65 de metri pătrați.

Vezi și Lia Olguța Vasilescu dă o veste „RĂCORITOARE” pentru sute de mii de români! „O să vă convingeți că a meritat așteptarea!”

Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATA origine a AVERII lui Cristian Boureanu

Concurența tremură! Telekom România pregătește o mutare bombă

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.