sursa foto:  antena3.ro

Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Dezvăluire incredibilă în cazul Caracal! Anchetatorii i-ar fi interzis lui Gheorghe Dincă, bărbatul care susține că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, să facă asta.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, susține că Dincă a cerut să se spovedească, însă anchetatorii au dat ordin să nu aibă acces la preot, pentru a nu spune adevărul.

„Dincă a cerut, în dese rânduri, în ultima perioadă, să se spovedească la preot. A cerut asistenţa unui preot. Ce au făcut anchetatorii? Au disperat. Li s-a făcut părul măciucă. Când s-au gândit că poate spune adevărul unui preot, au paralizat. S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces la popa. Dacă spune ăsta acolo ce a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, mai spune unde au plecat. Până nu terminăm ancheta, să nu recunoască la popa”, a declarat Tonel Pop, la România TV.

Gheorghe Dincă a fost arestat în dosarul privind răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, două fete din Olt. Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că le-a răpit, sechestrat şi ucis pe cele două fete. Despre Alexandra, Dincă a spus că după ce a omorât-o, i-a ars cadavrul într-un butoiu din curtea casei sale. În cazul Luizei, suspectul a declarat că după ce i-a ars cadavrul, i-a aruncat cenuşa şi resturile în liziera unei pădure de la marginea oraşului Caracal.

Vezi și

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

Detalii noi! Va apărea o nouă taxă

Alertă în cazul Caracal! A fost găsită

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare