sursa foto:  b365.ro

Nici de Crăciun nu se potolesc! Clanurile de rromi s-au îmbătat și s-au luat la bătaie! A fost nevoie de intervenția Poliției

În seara de Crăciun, clanurile de rromi s-au dat în spectacol pe străzile din România. S-au îmbătat și s-au luat la bătaie.

A fost nevoie de intervenția Poliției, pentru calmarea spiritelor.

Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Piatra-Olt după ce, în seara de Crăciun, o bătaie generală a izbucnit în cartierul romilor din oraş, informează Realitatea de Olt.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că este vorba despre un conflict izbucnit între două grupuri – trei persoane pe de o parte şi patru, pe de altă parte. La faţa locului au intervenit poliţişti, jandarmi, dar şi un echipaj de ambulanţă.

Conflictul ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool.

„Este vorba despre un conflict spontan izbucnit între şapte persoane, împărţite în două grupuri. Conflictul a fost aplanat de colegii de la Piatra-Olt şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit. S-a întocmit dosar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat Grigorescu.

Vezi și

S-au bătut parte în parte pentru supremație? Crimă în ziua de Crăciun

EXCLUSIV Amintirile unui ‘Gugulan’. Marcel Vela, despre clipele trăite la Revoluție: A curs sânge, se auzeau urlete de durere și strigăte după ajutor

Cutremur în piață! Supermarketurile, out din orașe

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare