sursa foto:  antena3.ro

Noi declarații făcute de avocatul Elenei Udrea! ‘Doamnea Udrea cred că speră într-o schimbare a justiției din România așa cum sperăm cu toții’

Elena Udrea a ajuns joi la Curtea de Apel din Capitală, unde a trebuit să se prezinte în fața magistraților, pentru prima dată de când a revenit din Costa Rica. 

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu a declarat în exclusivitate pentru Antena 3, care sunt pașii pe care îi urmează în procesele pe care Elena Udrea le are.

”Doamnea Udrea cred că speră într-o schimbare a justiției din România așa cum sperăm cu toții. Nu știu dacă avem procese reluate pentru că procesul unde a fost prezentă azi e unul vechi. Cel cu Gala Bute nu e reluat, e suspendat și așteptăm soluția pe care o va da Curtea de Justiție a Uniunii Europene. După această soluție probabil că se va repune pe rol și abia atunci putem discuta de reluarea procesului suspendat.

Fața de mine, în calitate de avocat cerințele sunt să îi formulez apărările care se impun într-o astfel de situație. Vă asigur că am făcut deja aceste lucruri, inclusiv apărările pe care le-am considerat oportune pe care le-am înaintat Curții de Justiție a Uniunii Europene”, a susținut Veronel Rădulescu, la Antena 3, informează antena3.ro

Vezi și

Lovitură dură! Toți românii sunt obligați să plătească această taxă

EXCLUSIV Numire controversată a Guvernului PSD: Tatăl acuzat că a păgubit statul cu miliarde, fiul instalat președinte în CA la Sare!

Nu e o glumă! Sâmbăta ar putea deveni zi lucrătoare – Proiectul de lege care aruncă-n aer Codul Muncii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare