sursa foto:  digi24.ro

Nu doar Clotilde Armand a fost prinsă de ANI! Avere nejustificată obținută de primarul Laba Vasile

Agenția Națională de Integritate a anunțat astăzi că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, se află în conflict de interese administrativ, după ce s-a numit pe sine manager al proiectului „Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție” finanțat din fonduri europene și care au produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 Lei, încălcând astfel prevederile art. 70, art. 71 și art. 76 din Legea nr. 161/2003.

Tot astăzi ANI a informat că l-a prins și pe primarul comunei Bistrița Bârgăului, jud. Bistrița Năsăud, Vasile Laba, cu o avere nejustificată.

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 101.120 Lei și 37.370 Euro între averea dobândită și veniturile realizate de către LABA VASILE, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către LABA VASILE, în perioada exercitării funcției publice”, a informat ANI.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare