sursa foto:  graiulsalajului.ro

Nucleara în Poliție, după cazul Caracal: Reînvie un serviciu!

Cutremur în Poliția Română, după cazul Caracal! Modul în care au acționat polițiștii în cazul care a șocat întreaga Românie le-a dat de gândit mai-marilor Ministerului de Interne.

Astfel, Direcție Generală de Protecție Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, fostul „Doi ș’ un sfert”, redevine serviciu de informații.

„Este știrea momentului în sistem, după ce informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că se lucrează deja în mare secret la modificările legislative aferente pentru ca actuala Direcție Generală de Protecție Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne să-și recapete linia operativă a muncii de informații. Astfel că va fi recreată structura de informații din cadrul serviciului secret al MAI, care va reveni astfel cel mai probabil și la vechea denumire de DGIPI”, dezvăluie publicația Național.

Sursa citată dezvăluie că de la cazul Caracal se trage această schimbare radicală, deși, conform publicației amintite, o notă informativă pe această temă fusese înaintată de către DGPI chiar la începutul acestui an.

„Dincolo de ”hârjoana” lui Gheorghe Dincă cu anchetatorii, tragedia de la Caracal ar putea avea cât de curând și o urmare cât se poate de practică. Și nu este vorba aici de candidatura ”unchiului” Cumpănașu la alegerile prezidențiale. Ci de faptul că exponențial cu bâlbele repetate din ancheta oficială a crescut și ritmul operațiunii de lobby pentru ca ”Doi ș’un sfert”-ul să redevină serviciu de informații! Mai ales că, așa după cum dezvăluiam recent, se are în vedere și aplicarea unei noi strategii pentru combaterea influenței în creștere a clanurilor interlope”, mai spune Național.

Vezi și EXCLUSIV Cine a fost partenerul olandezului acuzat că a ucis-o pe fetița de 11 ani, din Gura Șuții

Asemănarea dintre Gheorghe Dincă și monstrul care a omorât-o pe fetița de 11 ani: Unde au lucrat

Vești uriașe! Ce se întâmplă cu pensia anticipată

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare