sursa foto:  monitorulcj.ro

O celebră benzinărie intră la rupere! Cum vrea să-i dea gata pe TITANII electricității

Unul dintre jucătorii importanți de pe piața de vânzare de carburanți se extinde. Acesta vrea să se bată cu greii de pe piața de energie electrică.

Al patrulea jucător de pe piaţa carburanţilor din România, compania maghiară MOL, aduce 50 de milioane de lei la capitalul subsidiarei sale din România care se ocupă de comerţul cu energie electrică, încercând, astfel, să se lupte cu numele importante aflate pe piața respectivă.

Potrivit datelor Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC), în luna august, cel mai mare aport la capital adus de la acţionarii străini la firme din România a fost înregistrat în cazul societăţii Met România Energy Marketing SRL, echivalentul a 50,4 milioane de lei. Met România Energy Market SRL este deţinută de Met Holding AG, o societate cu sediul în Elveţia, dar la care cel mai important acţionar este grupul petrolier maghiar MOL, cu 40%, informează e-nergia.ro.

MOL este activ pe pieţele de energie electrică, gaze naturale şi petrol și are subsidiare în 15 state europene. Grupul furnizează către consumatorii casnici în Croaţia, Italia, Ungaria, România, Slovacia şi Spania.

Vezi și EXCLUSIV! De la ce ar fi pornit războiul dintre Daniel Dragomir și Florian Coldea

Se schimbă drepturile polițiștilor? Un proiect de lege se află în dezbatere și lovește puternic în șoferii români

EXCLUSIV! Lista neagră a lui Țuțuianu! Dezvăluiri șocante – cum se face „justiție”

Cea mai IEFTINĂ farmacie a ÎNCEPUT ATACUL! Ce brand străin ÎNLOCUIEȘTE într-un mall din București

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare