zara

sursa foto:  RACKED.COM

O cunoscută companie din România, care produce pantofi pentru Zara, intră în insolvență: Ce se va întâmpla cu sutele de angajații

Încă o companie din România intră în insolvență. Cu o vechime de mai bine de 11 ani, firma care produce pantofi pentru marile brand-uri precum Zara, a avut pierderi foarte mari.

În 2017 firma Alpina Shoe Production a înregistrat pierderi de aproape 3,6 mil. lei. Căderea a început încă din 2016 când au înregistrat pierderi de 2.657.443 lei.

Compania are un număr mediu de 530 de angajați care ar putea rămâne pe drumuri.

Firma Alpina Shoe Production produce şi vinde încălţăminte atât sub brandurile proprii Ravalle, Hinson, Omnio, cât şi pentru giganţi străini precum Zara sau Aldo.

Grupul a intrat în insol­venţă în acest an după ce pierderile i s-au adâncit, iar businessul a stagnat în 2017 versus 2016. Până în 2015 însă, bu­si­nessul era profitabil şi cifra de afaceri se apropia de 100 de milioane de lei.

În 2017, Alpina a avut pierderi de 3.572.464 lei.

Vezi și „Afacere” de familie! Unde lucrează soțul polițistei care i-a numit „pulifrici” pe cei care îi plătesc salariul

El a coordonat măcelul din piața Universității: Ce salariu încasează lunar ‘servitorul’ lui Liviu Dragnea

El este șeful jandarmilor care păzesc protestul #Rezist Diaspora! Veniturile șefului Jandarmeriei Române, decorat de două ori de președintele României

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare